این تارت بی نظیر رو حتما درست کن و از طعمش لذت ببر 👌😋😊
اولش میخواستم فقط با کرم پاتیسیر درست کنم ولی بچه ها شکلاتیش رو هم خواستن 🧑‍🤝‍🧑👭
گفتم فرصت خوبیه تا شما هم این دو تا طعم رو امتحان کنید ،ببینید تو همه حال به فکرتونم 😉😍😍
بریم سر وقت اموزش این تارت های جذاب و خوشمزه 😍😋
برای نون تارت 👇
کره سرد مکعبی یا روغن صاف قنادی هم دمای محیط :۱۱۰ گرم
پودر قند:۸۰ گرم
ارد: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ :۳ عدد
وانیل نصف ق چ
کرم پاتیسیر👇
زرده تخم مرغ دو عدد
شیر:یک و یک چهارم لیوان گرم شده
شکر :۳ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر
کره:۱۵ گرم
وانیل نوک ق چ
برای درست کردن گاناش
خامه قنادی یا صبحانه :۷۰گرم
شکلات شیری :,۷۰ گرم
دمای فر برقی ۱۶۰ درجه گازی ۱۷۰ درجه
مدت زمان پخت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
💥نکته: من داخل کرم پاتیسیر اخر کار بعد از سرد شدن خامه قنادی اضافه کردم که خوشمزه تر شد 👌👌
💥شیر چون داغه کم کم اضافه شه و مدام هم زده شه. تا زرده نبره
💥حتما داخل نون تارت رو سوراخ کنید که پف نکنه
همه مواد رو همزمان میتونید داخل ظرف غذاساز یا میکسر بریزید
💥اگه از دست برای ورز دادن خمیر استفاده میکنید با نوک انگشت باشه تا به روغن نیفته
بقیه مطالب رو هم داخل فیلم توضیح دادم 😊
حتما این تارت رو امتحان کنید و با خانواده نوش جان کنید 👌👪
عزیزای دلم که از اکسپلور یا هشتک این پست رو میبینن خوشحال میشم مهمون پیجم باشید 🙏❤️😍
خیلی دوستتون دارم 😍حال دلتون خوووب ❤️❤️❤️
@ashpazii_setare