مواد لازم برای کیک
آرد سفید الک شده ۲۶۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۹۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد هم دمای محیط
شیر ۲۰۰ گرم هم دمای محیط
آب جوش ۲۰۰ گرم

برای کرم
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا لبنه ۲۰۰ گرم
وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری و یا شکری یک بسته
شیرعسلی حدود ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بسته به ذائقه
سس کارامل و یا دولسه دلچه به مقدار لازم ( برای طرز تهیه #دولسچه_دلچه_ترجمه_زهرا_باباخانی بزنید)

برای لایه شکلاتی
شکلات ۲۰۰ گرم
شیر ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
بادام زمینی تفت داده شده مقداری

طرز تهیه
برای تهیه کیک همه مواد خشک رو خوب مخلوط کرده، همه مواد مایع رو به غیر از آب جوش اضافه کرده و هم میزنیم‌.کف سینی فر رو کاغذ روغنی گذاشته( میتونید در هر قالبی مواد رو بریزید) مواد کیک رو در اون ریخته،سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حدود ربع ساعت قرار میدیم( مدت پخت بستگی به فر دارد).برای تهیه خامه همه مواد رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره.برای لایه شکلاتی شیر رو گرم کرده شکلات رو به اون اضافه کرده، سریع هم میزنیم تا شکلات کامل آب بشه و در نهایت بادام زمینی خورد شده رو به اون اضافه کرده، اجازه میدیم مواد کاملا خنک بشه.در ظرف سرو کیک خورد شده ریخته،روی اون دولسه دلچه ریخته، سپس کرم و در نهایت مواد شکلاتی میریزیم.نوش جان🌹