راز درست کردن یه دونات تپل و بازاری اینجا یاد بگیر😋
⅔ لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
روشو بپوشونید و ده دقیقه کنار بذارید تا عمل بیاد.
داخل یه ظرف جدا دو عدد تخم مرغ،
۳ قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک، ۵۰ گرم کره ذوب شده، یک سوم لیوان آب ولرم و خمیرمایه عمل اومده به مواد اضافه و همه رو کاملا باهم مخلوط کنید.
در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه بکنید و خوب بهم میزنیم پیمانه چهارم رو کم کم اضافه کنید و خوب ورزش بدید تا جایی که خمیر بدست نچسبه .
داخل ظرف گودی رو چرب کنیدو خمیر و بذارید.
روشو بپوشونید و یک ساعت بهش استراحت بدید.
یک بطری آب معدنی بزرگ برش بدید
با قیچی لبه هاشو صاف کنید
حجم خمیر باید دو برابر بشه.
دوباره کمی ورزش بدید.
سطح کار رو آرد بپاشید و با وردنه، خمیر رو به ضخامت یک سانت پهن کنید و قالب بزنید.
کف یه سینی کاغذ روغنی ها رو جداجدا بذارید و آردپاشی کنید و دوناتا رو‌ روش قرار بدید و ده دقیقه دیگه استراحت بدید.
بعد بوسیله کاغذ زیرش توی روغن داغ فراوان بندازید تا سرخ بشن.
این کار برای اینه که پف دوناتا نخوابه .
حرارت باید کم باشه اما روغنتون داغِ داغ!
از روغن داغ روی دوناتا بریزید و مدام زیر و رو کنید تا دو طرفش کامل سرخ و‌ یکدست بشه.
در آخر دوناتارو داخل شکلات تخته ای ذوب شده بزنید و با ترافل‌های رنگی تزئین کنید.
ببینید چه بافت نرم و پفکی ای داره 😍
حتما درستش کنید.
نوش جان
منبع: @digcheh