ینی به ساده ترین شکل خودت تو خونه این پیاز داغ های چیبسی و ترد و مجلسی رو استفاده کن میتونی هم تو غذا بریزی و هم به عنوانیه تزیین شیک و مجلسی واسه انواع غذای های سنتی مثل آش و کشک بادمجان و دلمه و کوفته و مرغ و ….. استفاده میشه
تازه خیلییی هم از نمونه های بازاریش برات به صرفه تر در میاد خیالتم راحته که از روغن سالم استفاده کردن
حتی اگر دوست داری یه کسب و کار خونگی بدون سرمایه اولیه راه بندازی بهترینه
مواد لازم:
پیاز
آب
نمک
روغن
طرز تهیه:
پیاز هارو با دست یا رنده چیپس به نازک ترین شکل خرد کنید
آب و نمک رو بجوشونید و وقتی به جوش اومد پیاز رو بهش اضافه کنید ده دقیقه زمان بدین تا پیاز کامل شیشه ای بشه
بعد آبکش کنید و با آب سرد بشویید
روی دستمال تمیز پهن کنید و به کمک یه دستمال دیگ آبش رو بگیرید
روغن تون رو داغ داغ کنید بعد پیاز ها رو اضافه کنید نیم ساعت طول میکشه
یک ربع حرارت بالا و یک ربع بعدی با حرارت کم سرخ کنید
نکات:
۱.موقع سرخ شدن حواستون بهش باشه هم بزنید که نسوزه
۲.بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی پهن کنید تا روغن اضافیش خارج بشه
منبع:atiehnik