کیک با کرم وانیلی، گاناش و ژله توت فرنگی
مواد لازم کیک:
۲۲۰ گرم باترمیلک
روغن مایع ۶۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
۱ قاشق چایخوری سرکه سیب
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
۴۰ گرم آرد گندم کامل
۱۶۰ گرم آرد نول

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب ۶ اینچی را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، همه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در قالب آماده شده بریزید و ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید تا تستر تمیز بیرون بیاید.
کیک را کاملا خنک کرده و یکدست کنید.

لایه شکلاتی
خامه ۷۵ گرم
۵۰ گرم شکلات تلخ، خرد شده
خامه را داغ کرده و روی شکلات بریزید. بگذارید نرم شود سپس هم بزنید تا یکدست شود. تا دمای اتاق خنک شود.

لایه شکلات سفید وانیلی
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
شکر ۱۵ گرم
۱/۴ قاشق چایخوری آگار آگار
۱/۲ دانه وانیل (عصاره داخلی وانیل) {پوسته را برای ژله توت فرنگی نگهدارید}
۲۰ گرم شکلات سفید
خامه، شکر و آگار آگار را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید
از روی حرارت را بردارید، وانیل خرد شده و شکلات سفید را اضافه کرده هم بزنید. بگذارید حدود ۳۰ دقیقه تا دمای اتاق خنک شود.

ژله توت فرنگی
۱۰۰ گرم توت فرنگی منجمد {یا تازه}
۱۰۰ گرم آب
شکر ۴۰ گرم
۱/۲ پوست لوبیا وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری آگار آگار
همه چیز را در یک قابلمه بریزید و بجوشانید تا زمانی که توت ها نرم و لطیف شوند، حرارت را خاموش کنید. باید ۱۰-۱۵ دقیقه جوشاندن طول بکشد. صاف کنید و خنک کنید تا ژله شروع به غلیظ شدن کند اما همچنان قابل ریختن باشد.

روی کیک لایه شکلاتی بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
بعد لایه وانیل را بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
در آخر لایه ژله توت فرنگی را بریزید. یکی دو ساعت در یخچال بگذارید. در صورت تمایل روی کیک را با گاناش باقیمانده پایپ کنید.

منبع: kish_cake_land