طرز تهیه کنسرو کردن برگ مو و یه روش که کمترین جا رو تو فریزر بگیره بتونید تازه برگ مو تو همه فصول داشته باشید رو گذاشتم
و خیلی راحت میتونید تو کابینت نگهداری کنید من که گذاشتم تو زیر زمین
نکاتی که باید بگم
☘️برگ مو که میخواید کنسرو کنید حتما خشک باشه
بشورید یه روز اجازه بدید کاملا خشک بشه
☘️شیشه باید تمیز و خشک باشه و درب فلزی داشته باشه
☘️میتونید شیشه رو که اب جوش ریختید وارونه بزارید ۲۴ ساعت
☘️یا اینکه داخل قابلمه اب بریزید شیشه ها رو داخلش قرار بدید بزارید بجوشه به مدت ۳۰ دقیقه، بعد اجازه بدید داخل قابلمه خنک بشه بعد وارونه کنید.
✨برای دلمه هم من پیاز نگینی خرد کردم گوشت داخلش کاملا سرخ کردم
✨یک پیمانه برنج خیس شده رو پختم
✨یک پیمانه لپه خیس شده رو هم پختم به گوشت اضافه میکنم
✨سبزی دلمه که مرزه ترخون باشید بیشتر باشه یکم شوید و یکم تره گشتیزو پیازچه اضافه میکنم
✨یکم ترخون مرزه خشک و پونه کوهی هم اضافه میکنم
✨زرشک و کشمش دلبخواهی هستش اما من خیلی دوست دارم خوشمزه تره میکنه
✨ادویه ها رو اضافه کنید
🎗️برای سس ۳ قاشق شیره انگور دو قاشق سرکه سفد اب و روغن مخلوط کنید بریزید رو دلمه
🎗️اجازه بدید بپزه و ابش کشیده بشه
امیدوارم که درست کنید نوش جان کنید
شما چه روشی دازید تو پخت دلمه برام بنویسید لطفا❤️
منبع: homecooking1399
ترفند کنسرو کردن برگ مو برای استفاده تمام سال
محصولات بخش فروشگاه
۱۰,۲۵۰,۰۰۰ تومان
۲۵۰,۰۰۰ تومان