از طعم بی نظیره این توپک های فانتزی که بگذریم روش فرم دادنشو یاد بگیر که خیلی به کارت میاد👌🏻😍
وقتی هم آماده شد ترد و پوک میشه همه خوششون میاد😋
برای خمیر اول:
۱ عدد تخم مرغ، نوک قاشق چایخوری نمک، یک پنجم لیوان ( ۴۰ میلی لیتر ) شیر در حد مخلوط شدن هم بزنید
۱ قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید و ترکیب کنید.
۱ لیوان سر پر آرد سفید اضافه کنید و مخلوط کنید بعد ورز بدید.
خمیر ۱ چونه کنید و روش بپوشونید.
بریم برای درست کردن خمیر دوم:
۲ عدد تخم مرغ، نوک قاشق چایخوری نمک، ۳ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید و ترکیب کنید
۱.۵ لیوان آرد اضافه کنید یکدست کنید، ورز بدید تا خمیر جمع بشه.
خمیر دوم هم کنار خمیر اول بزارید ۳۰ دقیقه استراحت بدید.
خمیر اول دو قسمت کنید، آرد بپاشید یک قسمتشو با وردنه ( حدودا ۱۲ در ۲۴ ) باز کنید.
هرزگاهی زیرش آرد بپاشید.
خمیر دوم کمی آرد بماشید و با وردنه باز ( حدودا ۱۲ در ۲۴ ) کنید
خنیر اول کمی با آب مرطوب کنید، خمیر دوم روش برگردونید کمی فشار بدید کنار بزارید.
قسمت دوم خمیر اول هم باز کنید
خمیر قبلی با آب مرطوب کنید لایه بعدی روش بزارید با دست کمی فشار بدید.
زیرش آرد بپاشید و با وردنه باز کنید.
کناره های خمیر برش بزنید تا مستطیل شکل بشه
خمیر از وسط نصف کنید، هر قسمت دوباره نصف کنید
از سمت دیگه هم برش بدید.
هر تیکه بردارید و دوگوشه اش را آب بزنید به هم بچسبونید، برگردونید و دو گوشه دیگه آب بزنید بهم برسونید و فیکس کنید.
توپک ها داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید
مدام تو روغن این رو اون رو کنید تا یکدست سرخ بشن.
حسابی که طلایی شدن بزارین روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافش گرفته بشه.
میتونید روشون پودر قند الک کنید یا با عسل نوش جان کنید.🤤🤤
منبع: @cook.mag
تهیه توپک های ترد و پوک
محصولات بخش فروشگاه