این رشته پلو با ته انداز فوق العاده خوشمزه ست فقط کافیه چند تا نکته رو رعایت کنید
حتماً موقعی که مرغ و پیاز و گذاشتین نیم پز بشه حرارت کم باشه که آبش زود نکشه
 مهمتر از همه موقعی که پلو رو میذارین دم بکشه حتماً حرارت کم و رو شعله پخش کن باشه که مرغ خشک نشه
مرغها رو موقع چیدن ته قابلمه دقت کنید که طرف استخوانیش بالا باشه و طرف گوشتی رو به ته تابه یا قابلمه که موقع برگردوندن خوشگل دیده بشه
‌اگه میخواین خوشمزه تر بشه حتماً از روغن حیوانی(ساری یاغ)
یا مخلوط کره و روغن اسفاده کنید
‌میتونید برنج و آبکش کنید یا مثل من به صورت کته با آب زیاد بذارین و بعد از ریختن رشته آبکش کنید
فقط حواستون باشه برنج بیش از حد نجوشه و شفته نشه
‌مراحل که توی فیلم کاملاً مشخصه مواد لازم و مینویسم
برنج سه پیمانه
رشته پلویی سه لیوان
ران مرغ پنج شش تکه
پیاز سه الی چهار عدد
نمک و پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا و پول بیبر از هر کدوم یک ق م
‌زعفران به مقدار لازم
آبغوره و رب برای پیاز کاراملی مقداری
‌کره یا روغن برای مرغ و برنج به مقدار کافی
‌خیلی دوستون دارم و آرزوی بهترینها رو براتون دارم❤️❤️❤️
‌منبع: hanieh__haghshenas