موادی که نیاز دارید:
اسفناج ۴۵۰ گرم
سینه‌مرغ یک عدد کامل
پیاز یک عدد متوسط
برنج دو پیمانه
سیب زمینی یک عدد بزرگ
زغفران دم کرده برای ترکیب با سیب زمینی
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
زردچوبه یک دوم تا دوم سوم قاشق چای خوری
نمک دو سوم قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
رب انار یا الو جنگلی یک قاشق مربا خوری
رب گوجه یک قاشق چای خوری یا غذاخوری با توجه به سلیقه خودتون
روغن

۱.اسفناج خرد شده رو بذارید به همراه کمی روغن بپزه و ابش بخار بشه
۲.پیازو تفت بدید سرخ که شد مرغو اضافه کنید مرغ هم کاملا بپزه و بعدش اسفناج پخته شده رو بریزید. به همراه ادویه ها و بعدش رب انار یا الو به همراه رب گوجه تفت بدید تا خامیشون گرفته بشه،
۳.برنجی که خیس خورده رو به همراه کمی روغن نمک بذارید چند تا قل بخوره بعدش ابکش کنید
۴.کف قابلمه سیب زمینی رنده شده ای که با زعفران مخلوط کردیمو میریزیم حالا لایه به لایه برنج ،مرغ و اسفناج و مجددا برنج،میذاریم تا دم بکشه
❌این ته چین ماستو تخم مرغ نداره

ویدئو از saberparsian