توپک پنیری یک فینگرفود آسان، شیک و البته خوشمزه برای دورهمی و مهمانی‌هاست. سطح رویی این توپک‌ها حالتی کریسپی و جذاب دارند و وجود پنیر موزارلا در وسط توپک‌های سیب زمینی باعث حالت کشسانی و اشتها برانگیزی در این فینگرفودها می‌شود. وجود پفک یا کرانچی پنیری، مزه‌ای ویژه به این توپک‌های جذاب می‌دهد.
مواد اولیه مورد نیاز
سیب زمینی: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
کرانچی پنیری: یک بسته
پنیر تازه محلی:۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر پاستوریزه: ۲۰۰ سی‌سی
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل: یک قاشق چای‌خوری  
۱) ابتدا سیب زمینی‌ها را تمیز می‌شوییم و درون مقداری آب و نمک، آب پز می‌کنیم.
۲) پس از این‌که سیب زمینی‌ها آب پز شدند، پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم و درون غذا ساز می‌ریزیم.
۳) پفک پنیری را به سیب زمینی‌های درون غذا ساز اضافه می‌کنیم.
۴) یک پیمانه پنیر پیتزا یا موزارلا را به غذاساز اضافه می‌کنیم.
۵) دو قاشق چای خوری نمک، یک قاشق چای خوری فلفل سیاه و یک قاشق چای خوری فلفل قرمز را به ترکیب درون غذا ساز اضافه می‌کنیم.
۶) غذاساز را روشن می‌کنیم تا همه مواد به خورد هم بروند و ترکیب شوند.
 ۷)پس از مخلوط کردن مواد، حالتی خمیری به دست می‌آید. به اندازه توپ‌های هم اندازه از خمیر برمی‌داریم و کف دست خود پهن می‌کنیم. وسط آن را با سه تکه پنیر موزارلای تازه پر می‌کنیم و به شکل یک توپ می‌بندیم. همه مواد را به همین شکل توپی می‌کنیم.
 ۸)دو عدد تخم مرغ را درون ظرفی دیگر می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا رقیق شود، توپک‌ها را درون تخم مرغ می‌زنیم و سپس درون ظرف حاوی پودر پانکو می‌غلتانیم، این کار را دوبار برای هر توپک انجام می‌دهیم تا لایه‌ای سوخاری و کریسپی روی سطح آن ایجاد شود.
۹)توپک‌ها را درون روغن داغ عمیق غوطه ور می‌کنیم تا تمام سطح آن سرخ و طلایی شود.
۱۰) پس از این که توپک‌ها کاملا سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال یا صافی قرار می‌دهیم تا روغن اضافه خود را از دست بدهد، سپس درون ظرف مدنظر می‌چینیم و با جعفری تازه و سس کچاپ تزیین و سرو می‌کنیم.