آموزش حلوا شیر
سلام دوستان همراه من، عزاداری هاتون قبول باشه،تو این شبا در حق هم دعا کنیم
بریم با آموزش یه حلوا بسیار لطیف و عالی؛
مواد مورد نیاز
آرد سفید یک و نیم لیوان
شیر دو لیوان
شکر یک لیوان
زعفران سه ق غ غلیظ
عرق هل نصف استکان
گلاب نصف استکان
روغن نیم لیوان
کره ۲۵ گرم
پرک بادام و خلال پسته جهت تزیین

طرز تهیه:

اول شیر و‌شکر رو با هم مخلوط می کنیم و میذازیم روی حرارت و بهش عرق هل و گلاب و زعفرون رو اضافه می کنیم اونقدری روی حرارت باشه تا شکر ها کاملا حل بشه و اصلا نیازی به جوشیدن نداره.
حالا آرد رو الک می کنیم و با صبر و حوصله و حرارت متوسط رو به کم آرد رو تفت میدیم تا به رنگ نسکافه ای برسه (شاید حدود ۳۰دقیقه هم طول بکشه)بعد روغن و کره رو به آرد اضافه میکنیم و مجدد ۱۰دقیقه دیگه تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم و شهد رو به حلوا توی چند مرحله اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا خودش رو جمع کنه و یه حلوا لطیف و خوشرنگ بهمون بده، سپس برای اینکه حلوا براق بشه و به روغن بیفته حلوا رو در تابه تکان میدهیم تا به شکل گهواره در بیاد و یه کم که از داغی افتاد ظرف میکنیم و تزیین میکنیم

چندتا نکته هم در ادامه بگم؛

✔️اگر زعفرانی درست میکنین تو مصرف زعفران دست و دلباز باشید تا حلواتون رنگ و طعم قوی بگیره
✔️شعله در تمامی مراحل زیاد نباشه تا آرد نسوزه و حلواتون تلخ نشه
✔️اگر نخواستین کره اضافه کینن میتونین مقدار روغن رو دو سوم لیوان اضافه کنین ولی کره طعم خوبی به حلوا میده
✔️موقع اضافه کردن ترکیب شی به آرد ، آرد باید داغ و شهد ولرم باشد
✔️آرد رو‌میتونین بعد از تفت دادن یکبار دیگه نیز الک کنین و بعد روغن رو بهش اضافه کنین تا لطیف تر
بشه

از صفحه ashpazi.moattar