حلوا هویج یکى از خوشمزه ترین حلوایى که پیشنهاد میکنم درستش کنید
مواد لازم براى یک دیس
هویج چهارصد گرم (معادل دو لیوان پوره)
ارد سفید قنادى یک لیوان
ارد کامل گندم یک ق غ سر پر
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه ( بیشتر یا کمتر هم میتونید بریزید)
گلاب سه چهارم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ
پوست هویج رو بگیرید و خرد کنید و با دو لیوان اب با خرارت کم طورى که ی مقدار اب ته قابلمه باقى بمونه بزارید کاملا پخته شه
ارد رو با حرارت کم به مدت بیست دقیقه با حرارت کم تفت دهید تا بوى خامى ارد از بین بروبعد یک مرتبه الک کنید و روغن مایع را اضافه کنید( به اندازه سه غ از روغن رو کنار بزارید )
هم بزنید و بزارید بیست دقیقه دیگه ارد با روغن تفت بخوره و یکم تغییر رنگ بده
هویج ها که کاملا پخته شدن با همون ابی که داخل قابلمه هست کاملا میکس کنید یا با مخلوط کن با با گوشت کوب برقى
حالا هویج پوره شده را با شکر و گلاب و زعفران به ارد و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع شه بعد باقى مونده روغن را اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا حالت گهواره پیدا کنه
خاموش کنید بزارید کمى از داغى بیوفته و بعد تزیین کنید. التماس دعا

ویدئو از poopak_food