مجله دلتا/ حلوا نثار یک شیرینی یا دسر اصیل ایرانی است که از آن بیشتر در مراسم مذهبی استفاده می‌کنند. حلوا در شهرهای مختلف ایران به‌روش‌های مختلف پخته می‌شود.
 حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است و انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. حلوا طبع گرم دارد و انرژی را افزایش می‌دهد و رفع خستگی می‌کند. امروز طرز تهیه حلوا نثار ارومیه زعفرانی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
آرد برنج ۲ پیمانه
زعفران غلیظ دم شده ۲ قاشق غذاخوری
کره یا روغن جامد یک پیمانه
گلاب دو آتیشه ۴ قاشق غذاخوری
پودر قند به مقدار لازم
پودر نارگیل یا پسته برای تزئین
طرز تهیه
مرحله اول: تفت دادن آرد
ابتدا آرد را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مدام آرد را هم بزنید. حدود ۳۰ دقیقه زمان بگذارید تا آرد کاملا تفت بخورد ولی رنگ آن تغییر نکند در انتهای کار بوی خوشی از آرد در حال تفت دادن بلند می‌شود.

مرحله دوم: افزودن روغن
در این مرحله روغن را به آرد افزوده و به مدت دو دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: اضافه کردن پودر قند، زعفران و گلاب
پودر قند، زعفران و گلاب را به ترکیب آرد و روغن افزوده کمی با قاشق مخلوط نمایید. زمانی‌که از حرارت آن کاسته شد با دست ورز دهید تا به بافت مدنظر برسید. حالا حلوا را به شکل استوانه‌ای ضخیم درآورید و به‌وسیله یک کفگیر بافاصله دو سانتی‌متر از حلوا برداشته و در ظرف سرو قرار دهید و با پودر نارگیل پا پسته تزئین نمایید. حلوا نثار شما آماده است. اگر به دسرهای خانگی ساده علاقه دارید بستنی لیوانی خانگی به روش ساده را بخوانید.

نکات و فوت‌وفن
می‌توانید از روغن یا کره محلی هم استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از پودر هل هم در این حلوا استفاده کنید.
حلوا نثار که به‌راحتی تهیه می‌شود را می‌توان به‌عنوان یک میان وعده مقوی تهیه کرد.