دسر ساده یکی از انواع دسر ها می باشد که بسیار خوشمزه است و شما می توانید آن را به صورت قالبی یا داخل یک لیوان تک نفره سرو کنید. شما می توانید دسر ساده را با میوه و یا انواع خامه ها و گاناش ها تزیین کنید. تهیه دسر ساده نیازی به فر ندارد و تمام مراحل روی گاز انجام دهید و ادامه پخت در یخچال انجام می گیرد. دسر ساده با کره و شیر و شکر و چند قلم مواد در دسترس تهیه می شود. شما می توانید دسر ساده را برای یک مهمانی شیک و جذاب در خانه تهیه کنید. دسر ساده با شکلات تخته ای تهیه می شود و برای کسانی که طرفدار طعم و مزه شکلاتی هستند گزینه بسیار خوبی می باشد.
مواد لازم برای تهیه دسر ساده و خوشمزه
کره ۵۰ گرم
آرد ۱/۳ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
شیر ۴ ق غذا خوری
وانیل نوک ق چای خوری
طرز تهیه دسر ساده خانگی یخچالی
مرحله اول: تفت دادن آرد
ابتدا کره را داخل تابه ریخته تا ذوب شود و در ادامه و آرد را داخل یک تابه بریزید و برای ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی آرد نباید تغییر رنگ دهید پس مراقب باشید و حرارت را کم کنید و در ادامه باشید شیر در دمای محیط گرفته را اضافه کنید و با همزن برقی یا دستی مواد را خوب هم بزنید تا گلوله نشود.
مرحله دوم: افزودن شکر
زمانی که مواد خوب یکدست شد باید شکر را به همراه وانیل به مواد فوق روی حرارت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر داخل مواد ذوب شود. شما می توانید از وانیل مایع یا پودری استفاده کنید، در صورت استفاده از وانیل مایع باید چند قطره اضافه کنید و بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا هیچ گلوله داخل دسر دیده نشود.
مرحله سوم: بن ماری کردن شکلات
شکلات تخته ای مورد نظر که می توانید از درصد های مختلف استفاده کنید را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. یک کتری آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا جوش بیاید و بعد کاسه را روی کتری قرار دهید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا شکلات بن ماری شود.
مرحله چهارم: تهیه دسر خانگی
در ادامه شیر را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. دسر تهیه شده را ظرف سرو بریزید و یا می توانید داخل لیوان های تک نفره بریزید و شکلات را روی آن بریزید و در انتها روی آن پودر کاکائو الک کنید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه دسر ساده
می توانید به دلخواه ۱ ق غذا خوری از آرد دسر کم کرده و پودر کاکائو اضافه کنید.
این دسر شیرینی اندازه ای دارد و نیازی به افزودن شکر بیشتر نیست.
می توانید از خامه قنادی یا گاناش سفت شده برای تزیین استفاده کنید.