مربای ترب سفید با این که خاصیت بسیار زیادی دارد ولی ممکن است طعمش مورد پسند هر کسی نباشد ولی زیبایی ظاهرش می تواند هر بیننده ای را وسوسه کند.
از خواص ترب سفید اگر میخواهید بدانید مطمئن باشید که یکی از سبزیجات بسیار مغذی است که میتواند به تقویت دستگاه گوارش و هاضمه کمک کند ، ترب سفید به طور کلی برای سلامت بدن و سم زدایی و درمان عفونت ها و پیشگری از ابتلا به بیمارها اهمیت بسیار زیادی دارد.
از آنجا که طعم ترب سفید ممکن است برای همه در مربا خوشایند نباشد میتوانید از روش جوشاندن و دور ریختن آب آن ۱ – ۳ بار استفاده کنید و از طعم دهنده هایی مانند گلاب ، هل ، زعفران و وانیل در ترکیب مربا استفاده نمایید.
مربا ترب سفید مجلسی را به شکل گل رز درست میکنند که ظاهر بسیار زیبا و دلفریبی دارد و میتوانید به عنوان یک دورچین زیبا برای انواع کیک و سالاد و غذاهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. در این مقاله روش های مختلف طرز تهیه مربا ترب سفید را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم مربا ترب سفید مجلسی
ترب سفید۱ کیلو
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
آب۳ پیمانه
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری
آب آهک به مقدارلازم
هل کمی
طرز تهیه مربا ترب سفید مجلسی
ترب ها را به شکل دلخواه برش بزنید یا با کاتر قالب بزنید و حدود ۴ ساعت در آب آهک قرار دهید.
ترب ها را دوباره بشویید و ۲ ساعت در آب سرد قرار دهید.
ترب ها را دوباره بشویید و در آب گرم و مقداری گلاب ۵ بار بجوشانید و بعد از هر ۱۰ دقیقه آبکش کرده در آب سرد بیندازید.
شکر ، هل و ۳ پیمانه آب را روی حرارت قرار بدهید تا به جوش آید سپس ترب ها را داخل آن بریزید و نیم ساعت بجوشانید تا غلیظ شود.
گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
بعد از خنک شدن مربا را در شیشه بریزید.
مربا ترب سفید رنده شده
مواد لازم مربا ترب سفید رنده شده
ترب سفید۱ کیلو
شکر دو کیلو
هل آسیاب شده۱ قاشق مربا خوری
گلاب ۱ چهارم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
آب ۴ پیمانه
طرز تهیه مربا ترب سفید رنده شده
ترب ها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و در قابلمه بریزید.
شکر و آب را اضافه کرده روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید.
شعله را کم کرده و با حرارت ملایم حدود ۱ ساعت بجوشانید.
بعد ازنیم ساعت پخت ، پودر هل را اضافه کنید.
بعد ازاین که غلظت مربا اندازه شد ، آبلیمو ، گلاب و وانیل را اضافه کرده ۱ دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش کنید.
مواد لازم مربا ترب سفید به شکل گل رز
ترب سفید ۳ عدد
آهک ۱ پیمانه
آب سرد ۵۰۰ میلی لیتر ( ۲ پیمانه )
شکر ۱ کیلوگرم
آب نیم لیتر ( ۲ پیمانه )
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه مربا ترب سفید مجلسی به شکل گل رز
ترب را پوست بگیرید و با کمک پوست کن از درازا برش های نازکی از آن در آورید. اسلایس های نازک ترب سفید را ۱ ساعت در آب نمک بریزید تا نرم شود.
هر اسلایس را به شکل غنچه گل رول کنید و با خلال دندان ثابتشان کرده و به مدت ۴ – ۵ ساعت در آب آهک زلال بریزید.
گل های ترب را ۴ – ۵ ساعت در آب سرد بیندازید و سپس آبکش کنید.
شکر و آب را در یک قابلمه لعابی روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و به جوش بیاید.
ترب را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود.
وانیل و آب لیمو را اضافه کرده ۲ دقیقه دیگر بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید.