کیک شکلاتی ساده و فوری یکی از انواع کیک ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید در کمترین زمان ممکن این کیک خوش طعم با پف عالی را برای مهمانی و یا میان وعده گزینه خوبی می باشد. کیک شکلاتی ساده و فوری همان طور که از نام آن پیداست نیازی به جداسازی زرده و سفیده ندارد و با مخلوط کردن مواد به راحتی تهیه می شود. شما می توانید مواد کیک شکلاتی ساده و فوری را دو برابر کنید و در قالب لوف یا گرد ساده تهیه کنید. همه اندازه های کیک شکلاتی ساده و فوری به پیمانه گفته شده است تا بتوانید بدون داشتن ترازو آن را تهیه کنید. در انتهای پست نیز می توانید فیلم آموزشی مربوط به کیک شکلاتی ساده و فوری را نیز مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده و فوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری
روغن ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل ۱ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
 
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و فوری
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود، قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. همه مواد را می توانید با پیمانه آشپزی یا لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن
در ادامه تخم مرغ و شکر و وانیل و شکر را داحل یک کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. موا مخلوط شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و به خوبی مواد مخلوط شود و باید در انتها آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک شکلاتی ساده و فوری ما آماده شده است.

مرحله سوم: پخت کیک شکلاتی ساده و فوری در فر
حالا مواد تهیه شده را داخل قالب دلخواه خود بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه خارج شود. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود و می توانید در انتها روی فر یا همان گریل را روشن کنید تا سطح کیک نیز پخته شود.

مرحله چهارم: پخت کیک شکلاتی ساده و فوری بدون فر
برای پخت بدون فر این کیک باید مواد را در قابلمه از قبل چرب شده یا یک تابه دو طرفه بریزید و روی سطح بکوبید و روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۵۰ دقیقه زمان دهید تا کیک کاملا پخته شود. برای تست کیک می توانید از یک خلال دندان از مرکز کیک آن را چک کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کیک شکلاتی ساده و فوری
می توانید برای تزیین از سس شکلاتی یا گاناش استفاده کنید.
هر چقدر پودر کاکائو تیره تری داشته باشید کیک تیره تری خواهید داشت.
برای فر های برقی دما را روی ۱۶۵ تنظیم کنید.