ساده ترین پنیر خونگی رو با این دستوری که بهت میگم درست کن! طعم و موندگاریش فوق‌العادست
کف قابلمه یه قاشق فلزی بذارید و
پنج کیلو شیر رو داخلش بریزید، وَ روی حرارت بذارید.
یک قاشق چوبی هم بالای قابلمه بزارین .
این کار از سر ریز شدن شیر جلوگیری می‌کنه .
شیر که شروع به جوشیدن کرد،
دو سوم پیمانه سرکه سیب اضافه کنید تا شیر ، دَلَمه ببنده.
دو قاشق چایخوری نمک هم بریزید وَ حرارت رو خاموش کنید.
یه پارچه تمیز داخل یه صافی بذارید وَ
دَلَمه ها رو بریزین.
پارچه رو ببندین وَ روش یه جسم سنگین بزارین تا آب اضافیش خارج بشه.
بعد از یکساعت پنیر رو از پارچه خارج کنین
وَ به قطعات دلخواه برش بزنین.
به آبِ پنیر دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید وَ پنیرها و آبش رو داخل شیشه ی در دار نگهداری کنید.
بعد از گذشت سه چهار روز یه پنیر تازه و سالم تو دسترستون دارین. 

ویدئو از cook.mag