ساندویچ مرغ و قارچ پنیری به سبک فست‌فودی ها

بریم که به سبک فست فودی‌ها و با همون عطر و طعم این ساندویچ خوشمزه رو درست کنیم.
کافیه به نکته‌هایی ک‌ گفتم عمل کنی.
مواد لازم :
سینه مرغ و یا مخلوط سینه و ران مرغ : دو تکه متوسط
قارچ : نیم کیلو
پیاز : ۲ عدد
آبلیمو : نصف استکان
پنیرپیتزا : ب میزان‌ لازم
ادویه‌جات : نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر و …
روغن

طرز تهیه :

ابتدا مرغ رو مطابق فیلم پخته و ریش ریش می‌کنیم.یک پیاز رو نگینی خرد کرده و سرخ می‌کنیم.سبک ک شد قارچ‌های خرد شده رو ب همراه چند ق غ آبلیمو اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت میدیم تا آب نندازه.مرغ های ریش شده رو ب همراه ادویه‌جان اضافه کرده و تفت می‌دیم تا طعمش یکدست بشه.پنیر پیتزایی ک خنک هست و پنج دقیقه قبل از فریزر خارج کردیم رو اضافه می‌کنیم تا بهش شوک وارد بشه و در تابه رو می‌بندیم تا آب بشه و ب خرد مواد بره.
 تا داغ و روی حرارت، بذارین وسط ساندویچ و با مخلفات میل کنین.

ویدئو از:
saeede_karimi70 

به پیج اینستاگرامی «بس مارک» بپیوندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *