میشه پاستا رو بدون گوشت و همچنان خوشمزه درست کرد.واسه سحری پاستای بدون گوشت درست کن
مواد لازم برای ۸ نفر
۴۵۰ گرم پاستا، ۲۵۰ گرم گوجه خشک، ۲ حبه سیر، یک پیمانه برگ ریحان تازه + مقداری برای تزیین، ۱.۵ پیمانه اسفناج برگ ریز، ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده + مقداری برای تزیین، نمک، فلفل سیاه، دانه فلفل قرمز
طرز تهیه
۱. پاستا رو جدا بپزین و موقع آبکش به اندازه یک پیمانه از آبش رو جدا بذارین.
۲. تو یه غذاساز گوجهخشک رو به همراه کمی روغن زیتون بزنین تا ریز بشه. بعد سیر، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنین. انقدر بزنین تا یه حالت خمیری پیدا کنه.
۳. پاستای آبکش شده رو داخل تابه بریزین، اسفناج و مخلوط گوجه-ریحان رو به همراه آبی که از مرحله یک جدا کردین اضافه کنین و هم بزنین. وقتی اسفناج حالت چروکیده پیدا کرد، پنیر پارمسان رو اضافه کنین.
۴. اگه دوست داشتین با کمی ریحان خرد شده و پنیر پارمسان تزیین کنین و نوش جان کنین.
به جای ریحان، میتونین از جعفری یا نعنا هم استفاده کنین.
به جای پارمسان از هر پنیری که یه کم طعم شور داشته باشه هم میتونین استفاده کنین.