مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

بادمجان کبابی: ۱۵۰ گرم

پیاز: یک عدد

سیر: ۳ حبه

ادویه ها: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن

آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری

جعفری خوردشده: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
بعد از اینکه بادمجان ها را کبابی کردیم و پوستش را گرفتیم کاملا ساطوری می کنیم تا له شود. بعد با گوشت و پیاز رنده شده و آب گرفته، سیر رنده شده، ادویه ها و آرد مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس جعفری را اضافه و مخلوط می کنیم برای عطر بهتر.

از مایه به اندازه ای که می خواهیم برمی داریم و در دست مان به آن شکل می دهیم. در روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلت ها را سرخ می کنیم. این کتلت به خاطر بادمجانی که داخلش دارد موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ می دهد و تیره می شود؛ به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشد.

این کتلت متفاوت و خوش عطر و خوشمزه را برای یک بار هم که شده امتحان کنید؛ قطعا عاشقش می شوید و می رود در لیست غذاهای همیشگی تان.