مجله دلتا/ اگر در خانه نان تست ندارید یا میخواهید این اسنک را بدون نان تست تهیه کنید میتوانید با نان باگت یک اسنک فوقالعاده تهیه نمایید.
اسنک با نان باگت یکی از روشهای بسیار راحت و فوری برای تهیه اسنک در خانه است. شما میتوانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید و از گوشت چرخ کرده، مرغ یا کالباس و سوسیس استفاده کنید. اسنکها یکی از غذاهای فوری و حاضری هستند که طعم آن را بچهها به شدت دوست دارند.
مواد لازم برای تهیه اسنک با نان باگت
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
پنیر دلخواه به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک با نان باگت
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید یا از پیاز سرخشده استفاده کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه ادویهها را به گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شوند. قارچها را خرد و به همراه فلفل دلمه به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی قارچ کشیده شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود، حالا نوبت اضافه کردن کمی آب جوش است تا رب رنگ باز کند و گوشت خوب بپزد. حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله سوم
نانهای باگت را از وسط به چند برش مساوی تقسیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج کنید. سپس داخل نان را با سس کچاپ کاور کنید و مقداری از مواد گوشتی بریزید و به دلخواه پنیر رندهشده یا پنیر ورقهای قرار دهید.
مرحله چهارم
در ادامه ساندویچساز را به برق بزنید و صفحه آن را کمی چرب کنید. برشهای نان باگت را داخل ساندویچساز قرار دهید و در آن را بسته و ۵ دقیقه زمان دهید تا طلایی شود. برای پخت در تابه نیز نانها را داخل تابه قرار دهید و روی آن یک جسم سنگین بگذارید تا خوب فشرده و پنیر ذوب شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. این غذا را با پودر گوجه خشک تزیین کنید.
نکات کلیدی در تهیه اسنک با نان باگت
میتوانید از کالباس و انواع سبزیجات دلخواه استفاده کنید.
از تابه گریل برای پخت در تابه میتوانید استفاده کنید.
بهتر است صفحات ساندویچساز را گرم کنید تا نانها به آن نچسبند.