مواد لازم برای ۱۰-۱۲ عدد شیرینی تک نفره
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان کمی کمتر
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری سرصاف
آرد قنادی ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
کره ۲۰ گرم
بیسگوییت پتی بور ۲ بسته (کاکائو یا ساده سلیقه ای)
پودر ژله آلوورا ۱ بسته (یا میتونید نصف بسته ژله قرمز و نصف بسته ژله زرد استفاده کنید)
من ژله رنگی نداشتم بنابراین به ژله آلوورام رنگ خوراکی قرمز و زرد زدم
موز و توت فرنگی به مقدار لازم (یا هر میوه دیگه سلیقه ای)

ابتدا شیر+شکر+نشاسته ذرت و آرد قنادی رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین.
نشاسته ذرت و آرد رو اول در ظرفی جدا با کمی شیر مخلوط کنید و بعد به بقیه شیر اضافه کنید(برای جلوگیری از گلوله نشدن آرد در شیر)
مواد رو باید مداوم روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.
سپس حرارت رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه و مخلوط کنید.
اگه احساس کردین موادتون خیلی سفت شده میتونید خیلی کم شیر جوشیده اضافه کنید
مواد وقتی از داغی بیفته سفتتر میشه.
غلظت مواد باید طوری باشه که رد قاشق روی مواد بیفته(اگه رقیق تر باشه شیرینی ها بعد از برش زدن تمیز در نمیان)
داخل ظرف مربعی یا مستطیلی رو کمی چرب کنید و پلاستیک فریزر بزارید(کناره های پلاستیک از قالب بیرون باشه)
یک ردیف بیسگوییت بچینید و بعد از مواد روی بیسگوییت بریزید.
همین ترتیب رو ادامه بدین (من ۴ ردیف بیسگوییت چیدم)
لایه آخر مواد بریزید و به مدت ۱ ساعت یخچال قرار بدین.
تو این فاصله ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آبجوش مخلوط و بن ماری کنیدو بزارید کنار همدمای محیط بشه.
ظرفو از یخچال خارج کنید و روش میوه بچینید.
روی میوه ها از ژله آلوورا خنک شده بریزید.
ژله رو توی ۲ مرحله بریزید که میوه ها شناور نشن.
یک مقدار بریزید بزارید یخچال نیم بند بشه و مجدد بقیه رو بریزید و بزارید یخچال به مدت حداقل ۱۲ ساعت(من ۲۴ ساعت گذاشتم)
سپس با کمک پلاستیک از قالب در بیارید و با چاقوی تیز برش بزنید.

یادتون باشه چاقورو هربار تمیز کنید تا برش های تمیزی داشته باشین.
من تو ۲ تا قالب ۱۱ در ۱۷ سانت درست کردم.
میتونید روی میوه ها ژله آلوورا بریزید یا مثل من رنگ خوراکی به ژله آلوورا بزنید یا ژله رنگی استفاده کنید.

منبع: آشپزی فرشته