تارت انبه
مواد کرم تارت
نشاسته ذرت سه ق غ
آرد سفید قنادى دو ق غ
زرده تخم مرغ سه عدد
خامه صبحانه دو تا سه ق غ
وانیل نصف ق چ
شکر یک سوم پیمانه
شیر یک و یک دوم پیمانه
مواد پایه تارت ؛ قالب مناسب تارت از قطر بیست و دو تا بیست و پنج مناسبه
ارد سفید قنادى یک و دو سوم پیمانه
پودر قند دو سوم پیمانه
کره صد و شصت گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر بادام دو ق غ
وانیل نصف ق چ
در ابتدا تارت به مدت نیم ساعت طبقه وسط فر دماى صد و پنجاه براى فر هاى برقى و دماى صد و هفتاد براى فر هاى گازى و بعد بیرون بیارید و نخود ها و کاغذ را برداشته و مجدد یک ربع داخل فر بزارید وقتى تارت کاملا خنک شد از قالب خارج کنید و با کرم پر کنید و با انبه تزیین کنید

از صفحه poopak_food