میرزا قاسمی رو توی خیلی از شهرها با پیاز درست میکنن و خیلیا این غذای گیلانی رو با نون سرو میکنن، ولی اگه میرزاقاسمی رو به عنوان یه غذای اصیل و محلی گیلانی به رسمیت بشناسیم؛ باید خدمتتون عرض کنم که این غذای آسون و فوری و خوشمزه ، توی گیلان با سیر درست میشه و با برنج کته هم سرو میشه؛ راستش اصلا هم رنگش به قرمزی نمیزنه و نه رب گوجه فرنگی توش داره و نه خود گوجه فرنگی! ولی خب همونطور که توی ویدیو گفتم یه مقدار گوجه، به شرط کبابی شدن خیلی لذیذترش میکنه واسه همین تصمیم در مورد استفاده یا عدم استفاده از گوجه توی میرزاقاسمی رو به عهده ی خودتون میذارم😉
نکته ی بعدی پر روغن بودن این غذا و خیلی از غذاهای شمالیه که خب اگه میخواید سالم‌تر باشه بهتره از روغن کمی استفاده کنین، ولی اکثر غذاهای شمالی در اصل پر روغن و چرب و چیلی هستن.
مقدار مواد لازم میرزا قاسمی برای ۴ نفر:
بادمجان: یک کیلوگرم
سیر متوسط : ۷ حبه
گوجه فرنگی ( اختیاری ) : ۳ عدد
روغن : ۶ قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه.
امروز سعی کردم با کمترین تغییر در رسپی اصلی یکی از خوشمزه ترین میرزاقاسمی هایی که درست کردم رو بهتون یاد بدم. امیدوارم درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید❤️
حالا به نظرتون میرزاقاسمی با نون بهتره یا با برنج؟
منبع: @mrchef.iran