بعد از نرم و یکدست شدن موزها پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلفون پوشانده و مجدد در فریزر قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن موزها درون فریزر اسکوپهایی از آنها در ظرف مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید.
اگر میخواهید بستنی بخورید، ولی کالری زیادی مصرف نکنید، میتوانید با استفاده از دستور تهیههای زیر بستنیهایی رژیمی و بسیار خوشمز داشته باشید.
بستنی مسلما یکی از خوشمزهترین خوراکیهای دنیاست، اما این خوراکی دوست داشتنی به خاطر داشتن کالری بالا، قند و چربی در رژیم کاهش وزن جایی ندارد و بسیاری از افراد این خوراکی را از برنامه غذایی خود حذف میکنند.
اگر شما هم رژیم کاهش وزن گرفته اید و هوس خوردن یک بستنی خوشمزه را دارید، میتوانید به جای بستنیهای موجود در سوپر مارکتها خودتان در خانه بستنی رژیمی با دستورهایی که در ادامه این بخش آورده ایم تهیه کنید و نوش جان نمایید.
طرز تهیه
موزها را به شکل حلقههای با ضخامت کم خرد کنید.
درون ظرفی موزهای خرد شده را بچینید، طوری که روی هم فشار نیاورند و له نشوند.
روی ظرفتان را با سلفون بپوشانید تا در فریزر بوی سایر مواد غذایی را به خود نگیرد.
اجازه دهید موزها چند ساعتی درون فریزر یخ بزنند.
موزهای حلقه شده و یخ زده را در بلندر و یا غذا ساز بریزید تا کاملا پوره شود.
توجه کنید که در هنگام پوره کردن نباید هیچ تکه موزی له نشده باقی بماند.
بعد از نرم و یکدست شدن موزها پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلفون پوشانده و مجدد در فریزر قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن موزها درون فریزر اسکوپهایی از آنها در ظرف مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید.
نکات مهم
برای تهیه بستنی رژیمی موزی باید موزهایی را انتخاب کنید که کاملا سالم و رسیده باشند.
موزهای له و قهوهای برای تهیه این بستنی رژیمی مناسب نیستند.
در زمان تهیه بستنی رژیمی موزی میتوانید به آن رنگ غذا اضافه کنید و بستنی خود را در رنگهای متفاوت داشته باشید.
برای تزئین روی بستنی از پودر دارچین استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی رژیمی موز و انبه
مواد لازم مقدار
موز ۲ عدد
انبه ۱ عدد
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی ۱ قاشق غذاخوری
مغز (دلخواه) به مقدار لازم
طرز تهیه بستنی رژیمی موز و انبه
یکی از موزها را پوست کنده و خرد کنید.
موزهای خرد شده را داخل فریزر قرار دهید تا یخ زده شود.
یکی دیگر از موزها را پوست گرفته و خرد کنید.
انبه را نیز پوست بگیرید و خرد کنید.
موز یخ زده و موز دیگر و انبه و باقی مواد و مغز دلخواه را داخل مخلوط کن بریزید و خوب پوره و میکس کنید.
مواد بستنی را درون ظرفی بریزید و برای ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳ ساعت اول هر ۱ ساعت از یخچال خارج کنید و هم بزنید و بعد ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پوره موز و انبه را اسکوپ بزنید و نوش جان کنید.