بندری رو اینجوری درست کن اهالی خونه عاشقش میشن(خیلی چرب نیستا،ترکیب سس و روغن هست اونطوری دیده میشه)
فرق خوراک با بندری اینه که خوراک توش سیب زمینی داره اما بندری سیب زمینی نداره و تند و آتشینه…

‎مواد لازم برای ۲ نفر
سوسیس ۵ عدد (من از کوکتل گوشت و مرغ مخلوط استفاده کردم)
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ۱ عدد کوچیک
رب ۱ قاشق غذاخوری
ادویه (فلفل – زردچوبه – پودر سیر – پودر آویشن – پاپریکا -ادویه دود)
نمک
سس فلفل گلوریا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
آب جوش نصف فنجان

پیاز و فلفل دلمه ای رو درشت و گوشتی خلال کنید و در روغن تفت بدین تا پیاز سبک بشه و تغییر رنگ بده(پیاز به هیچ وجه نباید سرخ و طلایی بشه و به اصطلاح باید گوشتی باشه)
رب رو داخل تابه ی پیاز تو روغن ۱ دقیقه تفت بدین و بعد با پیاز مخلوط کنید.
ادویه هارو اضافه کنید و مجدد ۱ دقیقه تفت بدین.
نصف فنجان آبجوش اضافه کنید و بزارید سس جا بیفته و غلیظ بشه.
سس فلفل رو هم اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارین و کنار بزارید.
سوسیسارو تو تابه دیگه تو روغن زیاد تفت بدین تا تغییر رنگ بده(خیلی سرخ نشه)
سوسیس اگه تو روغن کم سرخ بشه پف نمیکنه و خشک میشه.
سوسیسای سرخ شده رو به سس اضافه کنید(روغن سوسیس رو جدا کنید)
مجدد تابه رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا سس به خورد سوسیس ها بره.
در نهایت نمک اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارین.

مقدار فلفل به ذائقه خودتون بستگی داره که چقدر تند دوست داشته باشین.
ادویه دود قابل حذفه اما بقیه حذف نشه.
از هر مدل سوسیس که خواستین میتونید استفاده کنید.

منبع: vanillaa_cooking