موادلازم برای ۱۰ رول:

خمیر یوفکا : ۱۰ ورق
ژامبون مرغ یا گوشت : ۱۰ ورق
پنیر گودا : ۱۵ ورق
پودر سوخاری : ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
پودرسیر : ۱/۲ ق‌چ
نمک : ۱/۲ ق‌چ

خمیر یوفکارو با آب مرطوب کنید یک ورق ژامبون و یه ورق پنیر گودا ابتدا خمیر بزارید و رول کنید آخر خمیر هم حتما با آب مرطوب کنید تا به خوبی بسته بشه و موقع سرخ شدن باز نشه

احتیاج به پودر سوخاری و تخم مرغ داریم تخم مرغ هارو با نمک و پودرسیر میزنیم تا ازلختگی خارج بشه رول‌ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بزنید اگر دوست دارید قسمت سوخاری رول ها بیشتر بشه میتونید مثل من این کارو چندبار تکرار کنید

هر طرف رول‌ها رو ۲ دقیقه داخل روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال جذب روغن بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه در آخر هم با چاقو از وسط برش بزنید و به سلیقه دلخواهتون سرو کنید.

منبع: fiuz.food
Message