شیرینی مربایی یا مارمالادی یا مشهدی یه شیرینی سنتی و خیلی خوشمزس که میتونین بدون فر هم درستش کنین.

مواد لازم
ارد سفید قنادی ۳۰۰گرم ۲لیوان فرانسه سرپر
کره یا روغن صاف ۱۵۰گرم
پودر قند ۸۰گرم حدود نصف لیوان
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
عسل ۱ق غ به دلخواه
ارد رو الک کنین و کنار بزارین
۱۵۰گرم کره که به دمای محیط رسیده رو با پودر قند الک شده مخلوط وبا دورتند همزن بزنین تا کرم رنگ بشه
وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنین و سی ثانیه بزنین
بعد تخم مرغ اضافه کردن دیگه زیاد هم نزنین که بعد شیرینی داخل فر پف میکنه
عسل هم اضافه کنین و مخلوط کنین ارد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر شکل بگیره خمیر کمی چسبندس که بعد استراحت خوب میشه داخل نایلون بزارین و دو ساعت در جای خنک استراحت بدین
بعد از استراحت بین دو نایلون به قطر دو تا ۳میلیمتر با وردنه پهن کنین و با کاتر دلخواه قالب بزنین داهل سینی چرب نیاز نیس قرار بدین و وسط بعضیا رو با ماسوره سوراخ کنین داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه قرار بدین
در فر دستساز یه قابلمه بزرگ رپی گاز بزارین رینگ یا توری قرار بدین نیم ساعت گرم بشه شیرینی رو بزارین دم کنی بزارین۲۵ تا ۳۰دقیقه بپزه
بعد بزارین کامل سرد بشه روی یه لایه بریلو یا مارمالاد یا مربای سفت بزاربن و لایه ی بعدی را روش بزارین
برای شکلات هم مقداری شکلات سکه ای روی بخار کتری اب کنین و تزیین کنین و روش پودر پسته کنجد پودر نارگیل یا گل محمدی بریزین
برای نگهداری این شیرینی بعد از پخت داخل یه ظرف دربسته بزارین زمانی که خواستین استفاده کنین داخلش مارمالاد بزارین
شیرینی بعد درست کردن کمی خشکه که وقتی مارمالاد داخلش بزارین شیرینی رو مرطوب میکنه بعد چند ساعت نرم میشه
روغن جامد هم میتونین اضافه کنین ولی از ۱۵۰گرم کمتر بریزین

منبع: ashpazi_khs