بیا تا بهت راز و رمز این پیاز داغ مجلسی و درجه یکو بگم
بعد از این که سر و ته پیازارو جدا کردید ،و اونارو شستید ،از وسط نصفشون کنید و به شکل خلالی خیلی نازک خورد کنید.
آب و نمک رو بذارید جوش بیاد ،پیازارو داخلش بریزید و بذارید ۵دقیقه بمونه
(بیشتر نشه که پیازا له میشن)
بعد آبکش کنید یه کم آب سرد روشون بریزید و روی یه دستمال یه کم خشکشون کنید.
روغنو بذارید داغ بشه.
حرارتو زیاد کنید
پیازارو داخل روغن بریزید و تند تند هم بزنید.
یه ذره که تغییر رنگ دادن حرارتو کم کنید بهش یه ق چ شکر اضافه کنید و بازم هم بزنید.
وقتی طلایی شد از روی حرارت بردارید نذارید خیییلی بعد از طلایی شدن بمونه ک سیاه میشه هااا.
مواظب باشید همین ک دیدید داره طلایی میشه از روی حرارت بردارید.
نکته همینه :که یک دقیقه ام دست نکشید و مدام هم بزنید تا وقتی ک سرخ بشه.
نکته بعدی: از روغن ک خارج کردید یا جلوی کولر بذارید یا جلوی باد پنکه یا با بادبزن بادش بزنید و یه کم زیرو روشون کنید اینجوری خیلی خشک میشن و به هم نمیچسبن.
دیگه با این روش پیاز داغت درجه یک و عالی میشه
منبع: @zahratorkashvaand
طرز تهیه پیاز کریپسی حرفه ای
محصولات بخش فروشگاه
۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۱۳,۱۷۵,۰۰۰ تومان