مواد لازم :
تخم‌مرغ ۳عدد
شکر ۱لیوان سرخالی
روغن مایع سه چهارم لیوان
آبجوش نصف لیوان
آرد سفید دو و نیم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ سرپر
نمک یک پنس
زعفران کمی

مواد شربت:
شکر نصف لیوان، آب نصف لیوان، گلاب ۲،۳ق،هل نصف ق چ، زعفران کمی

طرز تهیه:
تخم‌مرغ،شکر و وانیل رو کمی میزنیم.همینطور که همزن روشنه آبجوش رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن، گلاب و زعفران رو اضافه و مخلوط میکنیم.آرد، بیکینگ پودر و نمک رو سه بار با هم الک و کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.دو سوم کپسولهای کاغذی رو از مواد پر میکنیم(اگه دوست داشتین روش کمی خلال پسته و بادام بریزین) و در فر۱۸۰ درجه که از ۱۵دقیقه قبل گرم شده به مدت ۳۰تا۴۰ دقیقه میپزیم.

برای شربت شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه؛بعد گلاب و هل و زعفران رو اضافه و چند قل که زد حرارتو خاموش میکنیم (نیازی نیست شربت غلیظ بشه).اجازه میدیم کیک خنک بشه.با یه خلال چند سوراخ روش ایجاد میکنیم و شربت خنک رو کم کم روش میریزیم.

بهتره به این کیک دو ساعت استراحت بدیم تا شربت خوب به خورد کیک بره و بعد میل کنیم.

منبع: saeede_paz