چی شی/ کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج در ادامه با وب سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج
هویج ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و ¾ پیمانه
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
گردو نصف پیمانه
دارچین۱ قاشق چایخوری
روغن¾ پیمانه
نمک ⅛ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک هویج 
مرحله اول
برای تهیه کیک هویج مخصوص ابتدا هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و وانیل و شکر را به آن می افزاییم.
 
مرحله دوم
حالا همگی مواد را با همزن برقی با دور متوسط به مدت ۵ دقیقه می زنیم تا کشدار شود و مایه بدست آمده به رنگ کرم در بیاید. در ادامه روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم.
 
مرحله سوم
سپس بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا با آرد مخلوط شوند و بعد از الک رد می کنیم و این ترکیب آرد را کم کم به مایه ای که در بالا آماده کردیم اضافه می کنیم و در حدی که فقط مواد با ترکیب آرد مخلوط شود می زنیم.
 
مرحله چهارم
سپس هویج و گردو ها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را از ته ظرف به روی ظرف می آوریم تا به حالت دورانی مواد ترکیب شود(این روش با هم زدن کاملا فرق دارد پس حتما این کار را انجام دهید) 
 
مرحله پنجم
وقتی مایه کیک یکدست شد دیگر دست نگه می داریم چون بافت خمیر باید پر هوا بماند و با تکرار زیاد این کار هوای آن از بین می رود. فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۵ دقیقه گرم شود و قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم.
 
مرحله ششم
سپس کف قالب کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه را داخل قالب می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه کیک پخته شود.برای اینکه از پخت کیک مطمئن شویم بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم و بیرون می آوریم.
 
مرحله هفتم
اگر از مایه کیک به خلال چسبیده بود به این معناست که کیک هنوز پخته نشده است و نیاز است به پختش ادامه بدهد و اگر چیزی از مایه به خلال نچسبیده بود کیک آماده شده است و می توانید آن را از فر بیرون بیاورید.

  
مرحله هشتم
یا به مدت ۱ الی ۲ دقیقه فر را روی گریل قرار دهید تا طلایی تر شود و حتما این ۲ دقیقه مواظب باشید تا روی کیک نسوزد.کیک هویج را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و از داخل قالب بیرون می آوریم و روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
 
 
نکات طرز تهیه کیک هویج 
مرحله اول
برای تهیه کیک هویج در قابلمه ابتدا ته قابلمه چند لایه کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس روی کاغذ روغنی و دیواره های قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه مایه کیک را به آرامی داخل قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را چند بار محکم به کف سطح کار می کوبیم.
 
مرحله دوم
پس از اینکه حباب های موجود در مایه کیک از بین رفت، روی درب قابلمه را با یک دم کنی تمیز می پوشانیم، سپس درب قابلمه را روی دم کنی قرار می دهیم و آنرا محکم می کنیم تا هوا از درون قابلمه خارج نشود و کیک به خوبی پف کند.
 
مرحله سوم
در این مرحله شعله گاز را با حرارت بسیار ملایم روشن می کنیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک بپزد. برای پخت کامل کیک حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.