آموزش کلوچه
مواد مورد نیاز
آرد ۵ لیوان
پودر مخمر ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق
مقدار کمی نمک
۲ لیوان شیر ولرم
نصف لیوان روغن مایع
طرز تهیه:
همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و بعد از اون شیر و روغن رو اضافه کنید و ورز بدین و این مواد رو یک ساعت استراحت بدین
مواد میانی :
نصف لیوان شیر
۵ قاشق آرد
نصف لیوان گلاب
نوک قاشق چای خوری وانیل
دو سوم لیوان شکر
ابتدا همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و سپس روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشه.
بعد اینکه خمیر اولیه که استراحتش دادین اماده شد خمیرتونو چونه بگیرید و مواد رو وسطش بذارید .بعد دوباره خمیر رو گلوله کنید و داخل سینی فر قرار بدین
بعد اماده کردن همه خمیر ها یه پارچه روی خمیر قرار بدین تا این مواد ۱۰ دقیقه استراحت کنن.فر رو از قبل روشن کنید و روی دمای ۱۶۰ پایین قرار بدین.بعد ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت کلوچه هاتون امادس.
برای گیریل کردن هم شعله بالا رو ۲ الی ۳ دقیقه روی ۱۲۰ درجه روشن کنید.

منبع: befarma_shomal