این غذارو هم‌ با باقالی پلو میتونید میل کنید هم با این نوع شوید پلویی که من درست کردم،فقط مثل من پیاز وسیر کاراملی فراوون فراموش نشه…
راستی این دم گوساله برای خورشت قورمه سبزی هم‌بینظیررررر میشه

دستور پخت: اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل…یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید…برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم
کشیدن…
.
🔻مواد لازم …
️دم گوساله
سیر فراوون
پیاز فراوون
زعفران
چودارچین
روغن
نمک فلفل سیاه زردچوبه
نوش جان

از صفحه daniyal_food