بدون قلق و آسون میتونید درستش کنید به حدی خوب و‌بافت عالی ای داره که باورتون نمیشه خودتون پختید
.از مزش هم بگم که من خودم زیاد فکر میکردم شلیل داخل کیک‌خوب نشه ولی هم نرم شده بود هم خوشمزه و یه کوچولو ترش شلیل ها ترش مزه.به نظر من و خانواده طعمش عاااالی بود

مواد لازم :
تخم مرغ===۳ عدد
آرد ===۲۵۰ گرم===۲لیوان
ماست ===۲۵۰ گرم===۱لیوان
شلیل ===۳ عدد
روغن ===۱۰۰ میلی لیتر===نصف لیوان
شکر ===۱۸۰ گرم===۱ لیوان
بیکینگ پودر ===۱ ق م
وانیل ===۱/۴ ق چ

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود ۵-۶دقیقه میزنیم تا کاملا سفید و کش دار شوند.
ماست و روغن رو افزوده دوباره مخلوط می کنیم.
آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن با هم زن میزنیم.
دو عدد شلیل رو پوست کنده و خرد میکنیم و به مواد اضافه و با لیستک آروم مخلوط میکنیم.
مواد رو کپسول میریزیم یک عدد شلیل باقی مانده رو برشهای نازک داده مطابق فیلم روی کیک تزئین میکنیم.
قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵دقیقه قرار می‌دهیم،سپس با خلال دندون چک میکنیم تا کاملا مغز پخت شده باشه.
بعد از پخته شدن ۵-۶دقیقه( بستگی به حرارت المنت داره )اجازه میدیم روی مافین ها طلایی بشه.بالا سرش باشید نسوزه
نکته :
حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشند.
من دوبار مواد رو داخل فر با یک قالب گذاشتم.مدتی که سری اول در‌فر‌پخته میشد باقیمانده مواد رو‌داخل یخچال گذاشتم.سری دوم رو روش شلیل نچیدم تا بافت کیک رو ببینید.
اگه قالب نداشتید میتونید کپسول ها رو داخل فنجان بذارید یا از قالب های مقوایی استفاده کنید.

ویدئو از  shaghayegh.rasooli