مواد لازم برای ۴-۵ نفر
  تخم مرغ: ۶ عدد
 خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
 شیر: یک هشتم پیمانه
 جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
 ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری
 نمک وفلفل: به میزان لازم
 بروکلی خرد شده: نصف پیمانه
 اسفناج خرد شده: نصف پیمانه
 فلفل دلمه‌ای خرد شده :نصف عدد
 پنیر موزورلا یا چدار رنده شده: نصف و یک چهارم پیمانه
  سوسیس (اختیاری) : ۲۰۰ گرم
   طرز تهیه:
۱-در کاسه بزرگی تخم مرغ، خامه، شیر، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
۲-اگر می خواهید از سوسیس استفاده کنید، قبل از هر چیز سوسیس را بپزید، خرد کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن و قالب مافین را کاملاً چرب کنید.
۳- پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی روشن درآید.
 ۴-کلم بروکلی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد و با پیاز مخلوط کنید. اکنون این سبزیجات خرد شده را همراه با نیمی از پنیر و همه سوسیس‌ها (اگر از سوسیس استفاده می‌کنید) به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
۵-سپس مخلوط را داخل حفره‌های قالب مافین بریزید به طوری که حدود نیم سانتی‌متر بالای هر کدام خالی باشد.
۶-پنیر رنده شده باقی مانده را روی مافین‌ها بریزید و قالب را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
۷-بعد از آماده شدن مافین صبحانه، ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و سپس به کمک چاقو به آرامی مافین‌ها را از قالب خارج کنید.
  نکته
می‌توانید مافین صبحانه را در یخچال یا فریزر نگهداری و موقع مصرف، آن را در مایکروفر یا فر گرم کنید.