مرغ شکم پر گیلانی
بدون فر داخل قابلمه
خوشمزه بودنش هم به نظرم به خاطره سبزیجات محلیه
اما من جایگزین سیزیها زو بهتون میگم که در دسترستون نبود ازشون استفاده کنید
مرغ با پوست
سبزی چوچاق،جعفری،گشنیز ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
گردو آسیاب شده صد گرم
آلو جنگلی ده عدد
زرشک ۲ ق
رب انار یک ق
انار ترش یک ق
نمک،فلفل،زعفران،پودر سیر
جایگزین چوچاق از نعناع و ریحون استفاده کنید
مرغ حتما با پوست باشه،بهش پیاز،زعفرون،پودر سیر،نمک و فلفل بزنید و یک شب بهش استراحت بدید
یک عدد پیاز رو سرخ کنید،سبزی ها رو اضافه کنید با کمی زردچوبه تفت بدید
بعد هم انار آلو،زرشک،گردو،رب انار رو بریزید و تفت بدید
نمک و فلفل و پودر سیر هم اضافه کنید بعد از رو حرارت برش دارید
مرغ رو پیازش رو جدا کنید مپاد رو داخل شکمش بریزید،بعد هم با خلال دندون یا نخ نسوز بدوزینش ،پای مرغ هم ببندین
داخل قابلمه نچسب روغن رو داغ کنید همه طرف مرغ رو حسابی سرخ کنید
بعد نصف لیوان آب اصافه کنید درش رو بزارید تا بپزه،بعد دوباره نصف دیگه آب اضافه کنید با حرارت کم برارید مرغ بپزه یک تا دو ساعت بسته به اندازه مرغتون
بادتون باشه آب رو کم کم اضافه کنید که آب زیاد مرغ رو بدمزه می کنه…
از اون آب کمی که ته قابلمه می مونه نگم براتون که چقدر لذیذ میشه مخصوصا اگه کمی هم بهش زعفران اضافه کنی
از صفحه neda_forouhar