فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد
، سیب زمینی ۳ عدد
، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر
بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید
میتونید از نخود هم استفاده کنید
حتى گوشت چرخکرده هم میشه بهش اضافه کنید البته اون کلا میشه یه غذاى دیگه
بریم برای سس:
سه قاشق ماست
یک قاشق سس مایونز
کمی لیمو ترش
یک حبه سیر
جعفری تازه
کمی ارده هم استفاده کنید عالى میشه
.
بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام
جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند

از صفحه علی سینا اکبری