آموزش مربا زرشک

📌مواد لازم:

زرشک تازه ۲۰۰ گرم
شکر ۶۰۰ گرم
.
طرز تهیه:
زرشک ها رو بعد شستن با احتیاط پاک کنید، چون تیغ های خیلی تیزی داره که چند بار دست های منو زخم کرده بود.
البته پیشنهاد میکنم تا جایی که امکان داره پاک شده و دون شده بخرید.
.
داخل قابلمه یک لایه زرشک و یک لایه شکر میریزم تا شکر و زرشک تموم بشه ، چند ساعت تو محیط آشپزخونه میزاریم بمونه تا شکر آب بندازه، بقیه مراحل تهیه داخل ویدیو کامل توضیح دادم .
.
نکته:

دوستان زرشک ترش هست پس قطعا مربا زرشک هم نسبت به بقیه مربا ها مزه ترشی خوشمزه ای داره که اگر
اگر خواستید مربا تون شیرین تر باشه مقدار شکر و یکم بیشتر در نظر بگیرید اگر هم خواستید ترش تر باشه مقدار شکر و کمتر در نظر بگیرید.
حواستون باشه که مربا زیاد نجوشه که رنگش بد میشه

از صفحه فاطمه قربانی