همه ی نکاتی که لازمه یه قورمه سبزی با دستپخت مامان بزرگا داشته باشید رو میخوام بگم بهتون :
🔺اول از همه لیمو عمانی هاتون رو با چنگال سوراخ کنید و بذارید تو آب که تلخیش بره
🔺ترجیحا از قسمتی از گوشت استفاده کنید که کمی چربی و استخون داشته باشه
🔺از سبزی تازه استفاده کنید
🔺اصلا نیازی نیست که برای روغن انداختن قورمه سبزیتون زیاد روغن بریزید،گوشت خودش روغن میندازه
🔺لیمو عمانی و رب انار و نمک رو وقتی که گوشت خوب پخت و ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آخر استفاده کنید
🔺من لوبیا نداشتم واسه همین از کنسرو آماده استفاده کردم،شما لوبیایی که چند ساعت قبل تو اب گذاشتین رو میتونید ۱ ساعت بعد از ریختن گوشت اضافه کنید و بذارید خوب بپزه
🔺حداقل ۳ تا ۴ ساعت بذارید خورشتتون روی شعله باشه و خوب جا بیفته
سبزی ها رو اول خوب تفت بدید بدون روغن که کاملا خشک بشه و هیچ ابی نداشته باشه بعد بهش روغن اضافه کنید،
پیازتون کم نباشه،چنتا پیاز رو نگینی ریز خورد کنید تفت بدید و چند حبه سیر(مقدارش به ذائقتون بستگی داره)اضافه کنید بعد گوشت رو بریزید و زردچوبه و فلفل بزنید(من به جای فلفل قرمز فلفل خشک خیلی تند زدم😬🔥🤤)
دو لیوان آب اضافه کنید و دیگه بذارید حسابی گوشت بپزه
حواستون باشه که آبش تموم نشه و ته نگیره

سه چهارم یک بسته تمر هندی رو تو آب خوب بخیسونید و با دست فشار بدید که هسته ها جدا شن و بعد از صافی رد کنید و وقتی آب خورشت کمی بخار شد اضافه کنید
در نهایت دو قاشق غ خ رب انار و نمک و لیمو امانی ها رو اضافه کنید اصلا نیازی نیست آبلیمو بزنید
و بعد بذارید که حسابی جا بیفته و روغنش دربیاد و غلیظ بشه
نوش جاااان😍🙋🏻‍♀️
راستی،نبینم دیگه غصه ی اشتباهات گذشته رو بخوری🙂

منبع: @negar_mortazaavi