این کباب دورنگ برای مهمونی عالیه، دیگه برای پذیرایی از مهمون غذای تکراری درست نکن.
مواد مورد نیاز:
۲۰۰ گرم گوشت گوساله ی چرخ شده
۲۰۰ گرم مرغ چرخ شده
دو عدد پیاز متوسط رنده و آب گرفته شده
دو ق غ زعفران دمکرده
ادویه ها شامل(نمک،فلفل سیاه،سماق)
گوشت گوساله رو همراه پیاز رنده و آبگرفته شد،نمک و سماق ورز بدید و کنار بزارید.
به مرغ چرخ شده که بهتره ترکیبی از ران و سینه باشه پیاز رنده و حتما آب گرفته نمک و فلفل سیاه و یک ق غ زعفران دمکرده اضافه کرده و مخلوط کنید.
روی سطح کار نایلون پهن کنید و یک ق غ از مواد رو به صورت یکی درمیان قرار بدید و یک لایه نایلون روش بکشید و با دستتون کاملا صاف کنید.
یه سیخ چوبی رو روی کباب قرار بدید جوری که از اول تا آخر کباب سیخ چوبی باشه یک لایه رو روی سیخ چوبی برگردونید و با کمک دستتون کاملا صاف کنید.
زمانی که به شکل دلخواهتون رسید یک ساعت داخل فریزر بزارید تا بافت کباب ها منسجم شه.
تابه رو کمی چرب کنید و کباب ها رو به آرومی داخل تابه بزارید اجازه بدید یک طرفش سرخ شه بعد برگردونید تا طرف دیگه اش هم برشته شه.
در حین پخت با کره ی ذوب شده و زعفران رومال کنید که بافت کباب ها خشک نشه.
این کباب های جذاب و خوشمزه رو هم با نون و هم با برنج میتونید سرو کنید.
❤️❤️نوش جان❤️❤️
منبع: shekamoo_haa