با آمدن ماه مبارک رمضان باید به برنامه غذایی دقت بیشتر کرد و تغذیه‌ای سالم و مقوی برای اعضای خانواده در نظر گرفت تا در ایام ماه مبارک دچار ضعف و بی‌حالی نشویم.
 پودینگ شیره انگور به‌دلیل داشتن مواد مقوی، گزینه‌ای بسیار مناسب برای این ایام است.

مواد لازم: 
شیر: یک لیتر
آرد و نشاسته ذرت: هر کدام۲قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
شیره انگور: یک لیوان متوسط
کره یا روغن حیوانی: ۲قاشق غذاخوری
پودر پسته، خلال بادام برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه: 
آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد و بعد از روی حرارت برمی‌داریم. شیره‌ انگور، نشاسته‌ ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم و شیر را کم‌کم اضافه‌کرده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا مواد کاملا یکدست شود. در این مرحله زرده تخم‌مرغ را اضافه‌کرده و دوباره روی حرارت گذاشته و هم می‌زنیم تا ته نگیرد سپس حرارت را کم‌کرده و وقتی پودینگ غلیظ شد و جا افتاد، کره را به آن اضافه‌کرده و بعد از کمی هم‌زدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه با پودر پسته، خلال بادام یا… تزیین‌کرده و هنگام افطار یا سحر سرو می‌کنیم.
مژده مظهری – ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم