لیست خرید:
بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار کافی
پنیر ماسکار پونه ۳ بسته
خامه ترش کوچیک ۳ بسته
شاهتوت ۱ پیاله
انبه شیرین ۱ عدد بزرگ
شیر به مقدار کافی
شکر یا پودر قند ۴ قاشق غذا خوری برای هر لایه
ژلاتین ۲۰ گرم
نکته:
-هر بسته ی ژلاتین داخلش ۲۰ گرمه که شما برای هر لایه نصف یک بسته رو استفاده کنید
-اول خامه ترش رو جداگونه بزنید وقتی به انسجام رسید با پنیر ترکیب کنید
-میتونید کل خامه و پنیر رو یک جا بزنید بعد نصفش رو با شاهتوت و نصف دیگه اش رو با انبه ترکیب کنید
-برای هر لایه ۴ قاشق شکر کافیه ولی بسته به ذائقه اتون میتونید کمتر یا بیشترش کنید
منبع: @majid_food_style