برای این ژله ی دلبر و خیلی خوشمزه:
قالب رو با چند قطره روغن مایع و یه دستمال کاغذی کاملا چرب کنین و تو فریزر بذارین
حالا بریم سراغ ژله
یه بسته ژله دلخواه رو با یه لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم وبعد بهش یک سوم لیوان آب سرد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
حالا قالبو از فریزر درمیاریم و ژله ی اول رو میریزیم داخلش و میذاریم تا نیم بند بشه
دقت کنین نباید سفت بشه وگرنه لایه دوم بهش نمیچسبه
حالا تا ژله ی اول داره خودشو میگیره میریم سراغ لایه ی دوم
ژله ی بعدی رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم تو دمای محیط خنک بشه
همزمان نصف لیوان بستنی رو هم میذاریم تو دمای محیط تا آب بشه
بعد از اینکه ژله خنک شد و بستنی آب شد باهم مخلوط کنین
تو این فاصله ژله هم نیم بند شده
ژله بستنی رو با قاشق کم کم روی ژله ی اول بریزین وبذارین چند ساعت تو یخچال تا کاملا سفت بشه
برای جدا کردن ژله از قالب،حتما ظرف اصلی رو خیس کنین تا بتونین ژله روجابه جا کنین
کناره های ژله رو با دست یا با چاقو جدا کنین
حالا میتونین قالب ژله رو سه چهار ثانیه(نه بیشتر) بذارین و بعد اونو داخل ظرف اصلی برگردونین
یا مثل من سشوار گرم بگیرین تا وقتی که ببینین ژله کاملا از قالب جدا شده
منبع: elahe_cook