food.fahimeh
دوست خوبم که از اکسپلور یا هشتگ این پست رو می‌بینید فالو و لایک یادتون نره عزیزم 🙏🥰

❌کپی کارها بعد از سه روز با ذکر منبع و بدون تغییر در کپشن بلامانع است ❌

@food.fahimeh

سلام عزیزان 🖐️
یه غذای متفاوت و خیلی خوشمزه جای
باقالی پلو میتونید کته باقالی بپزید 😋

مواد لازم کته
برنج ۴ پیمانه
باقالی ۲ پیمانه
شوید خشک ۲ ق غ سر پر
ران و سینه مرغ ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
کره برای روی کته و سرخ کردن مرغ

برنج شسته شده رو توی قابلمه میریزیم و به اندازه ی یه بند انگشت روش آب میریزیم، نمک هم میریزیم وقتی جوش اومد شوید خشک رو میریزیم و حرارت رو کم. میکنیم اجازه میدیم برنج بپزه و آبش کم. بشه.
در این فاصله باقالی رو با کمی آب میپزم، کف روشو میگیریم و بعد حدود ۱۰، ۱۵ دقیقه که پخت آبکش میکنیم و در اواخر پخت برنج بهش اضافه میکنیم. برنج آبش کامل کشیده شده وسط قابلمه جمعش میکنیم و روشو کره یا مخلوط کره و روغن میدیم و زعفران دم کرده غلیظ هم می ریزیم و میذاریم دم بکشه.
پیاز رو کمی تفت میدیم و ادویه هارو اضافه میکنیم و کمی با حرارت کم تفت میدیم، گوشت رو با مقداری آب اضافه میکنیم و زمان میدیم گوشت کامل بپزه.
بعد توی تابه مخلوط کره و روغن میریزیم و مرغ رو توی تابه میذاریم روی مرغ زعفران دم کرده میریزیم و دو طرفشو سرخ می کنیم. و آب مرغ رو کمی غلیظ میکنیم و با غذا میل میکنیم.من از باقالی بلانچ شده استفاده کردم که توی فریزر داشتم و نیاز به پختن با آب نداشت. 

ویدئو از food.fahimeh