همیشه با داشتن کمی سلیقه و ایده های متفاوت میشود غذاها را دلچسب تر و چشم نوازتر درست کرد. در ادامه با پخت کوکو دو رنگ همراه ما باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی – یک کیلوگرم
تخم مرغ – ۱۳ عدد
نمک – ۱۲گرم
فلفل قرمز- ۵/۲گرم
بکینگ پودر- ۳ گرم
زردچوبه – ۳ گرم
روغن مایع – ۱۵۰گرم
زعفران حل شده در آب جوش – نصف استکان
مواد لازم کوکو سبزی
سبزی کوکو(تره-جعفری-گشنیز) – یک کیلوگرم
تخم مرغ – ۱۲ عدد
نمک – ۱۳ گرم
بکینگ پودر- ۳گرم
فلفل سیاه ۲.۵ گرم
روغن – ۱۵۰ گرم
زردچوبه – ۳گرم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و رنده میکنیم سفیده تخم مرغ و زرده را از هم جدا و سفیده را با بکینگ پودر خوب هم می زنیم تا حسابی پف کند.
زرده را با نمک هم بزنیدتا خوب غلیظ شود، سپس زرده، سفیده و سیب زمینی رنده شده را به همراه نمک ،فلفل و روغن و زعفران خوب مخلوط می کنیم و بعد در ظرفی نچسب و در دار بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا مغز پخت شود در ادامه سبزی های کوکو را خوب شسته و ضدعفونی و خوب ساطوری می کنیم .
تخم مرغها را به همراه نمک، فلفل سیاه زردچوبه، روغن وبکینگ پودر خوب مخلوط می کنیم و زمانیکه کوکوی سیب زمینی کاملا پخته شد مایع کوکوسبزی را روی آن قرار دهید وبا حرارت ملایم صبر می کنیم تا کوکوی سبزی هم پخته شود.
زمانیکه کوکوی سبزی نیز کاملا پخته شد به وسیله در ماهیتابه مایع کوکوی دو رنگ را برمیگردانیم بهطوری که حالا در قسمت زیر کوکوسبزی و کوکوی سیب زمینی در قسمت بالا قراربگیرد و کوکوی سبزی به صورت لوز یا مربع برش می دهید و یک در میان تکه های برش زده را برمیگردانیم و در داخل ظرف مد نظرمان چیدمان می کنیم لازم به توضیح است که این کوکوی دورنگ نوعی پیش غذا در مجالس محسوب میشود ولی در منزل به عنوان یک غذای کامل میتوان استفاده کرد. نمک این غذای مجلسی زیاد است و برای تهیه آن درحجم کمتر در منزل می توانید میزان نمک را کاهش دهید.
کوکوی ۲ رنگ با تکنیک سرآشپز غذای مجلسی
محصولات بخش فروشگاه