این کیک اسنیکرز کافی شاپی یکی از خوشمزه ترین کیک هایی میشه که خوردی😍 بدون فر هم درست میشه، پس حتما برای خودت و عزیزانت درست کن و ازش لذت ببر♥️
مواد لازم (قطر کف قابلمه من ۲۰ سانته)👇🏻
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل نوک ق چ
روغن مایع نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
آرد سفید یا شیرینی پزی یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ سر پُر
پودر کاکائو ۳ ق غ
برای گاناش فرم گرفته:
خامه صبحانه ۱ بسته (۲۰۰ گرم)
شکلات تخته ای تلخ یا شیرین ۲۰۰ گرم ( من تلخ زدم)
برای گاناش روی کیک:
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
برای سس کارامل:
🥣شکر ۱ لیوان
🧁خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
🧈کره ۲۵ گرم
🥜بادام زمینی کم نمک نصف لیوان تا ۱ لیوان

🔻طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، روغن و شیر بریزین، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائویی که از قبل ۳ بار الک کردین رو طی ۲-۳ مرحله بهش اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنین.
کف قابلمه کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ و دور قابلمه رو چرب کرده، مایه کیک رو داخش بریزین و بذارین روی شعله پخش کنی که از قبل یه ربع گرم شده روی حرارت ملایم ۴۵-۵۰ دقیقه با دمکنی بپزه. با سیخ چوبی تست کنین اگه بهش نچسبید یعنی پخته. وقتی #کیک خنک شد از قابلمه خارج کرده،روی توری فلزی بذارین تا کامل خنک شه بعد به ۳ قسمت تقسیمش کنین.
‌برای کارامل، شکر رو داخل تابه روی حرارت ملایم بریزین تا ذوب شه، اصلا قاشق نزنین فقط گاهی تابه رو تکون بدین، بیشترش که ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزنین، کامل که روون شد کره اضافه کنین، بعد بادام زمینی بریزین و بعد از ۲-۳ دقیقه خامه ای که روی بخار کتری گرم کردین رو کم کم اضافه کنین و کارامل رو کنار بذارین تا تقریبا هم دمای محیط شه.
‌برای گاناش فرم گرفته، خامه رو روی بخار کتری بذارین، گرم که شد شکلات اضافه کنین و یکدست که شد بریزین داخل یه ظرف ترجیحا استیل و بذارین ۱ ساعت تو یخچال. بعد ۱-۲ دقیقه با همزن بزنین تا کمی حجیم و روشن شه.
‌برای گاناش روش که شل تره هم همین کارو کنین فقط دیگه داخل یخچال نذارین، بذارین هم‌دمای محیط شه بعد بریزین رو کیک.
‌میتونین بجای گاناش از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنین.
‌کیک رو میتونین بذارین داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه.
‌منبع: ‏@sama.diy