این کیک بافت عالی داره و بدون جدا کردن سفیده و زرده درست میشه بافتش طوریه که فقط برا خامه کشی نیس، همینطوری خالی برا عصرونه میشه درست کرد و با چایی نوش جان کرد
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۴۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
روغن ۴۸ گرم
آب ولرم ۳۳ گرم
بکینگ پودر ۱ق م
وانیل ۱/۴ ق م
مواد لازم برای کرم پنیری شکلاتی :
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
شکلات سکه ای ۱۰۰ گرم
♦️سایز قالب من قطر ۲۵ با ارتفاع ۶ سانت
♦️تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه
♦️فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع بزارین گرم بشه بعد قالب کیک رو در طبقه وسطش بزارین
♦️برای اطمنیان از پخت یه سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه تمیز بیرون اومد آماده اس
♦️برای تهیه کرم بهتره از پنیر خامه ای ویلی و ماسکارپونه استفاده کنین
♦️این کرم خوشمزه رو میتونید برای فیلینگ وتزیین کیک و کاپ کیک استفاده کنید
منبع: @shiriin.kadeh