مواد لازم برای یک عدد کیک ( من دو کیک درست کردم)
تخم مرغ ۴ عدد هم دمای محیط
شکر ۱۳۰ گرم
آرد سفید ۸۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
روغن نباتی ۳۰ گرم
شیر ۴۰ گرم هم دمای محیط
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل کمی
✅سایز قالب ۳۸×۲۶
برای مرنگ
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
نمک یک پنس

برای خامه
کره نرم شده در دمای محیط ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۳۸۰ تا ۴۵۰ گرم ( بسته به شیرینی شیرعسلی،اگر زیاد شیرینه کمتر و اگر زیاد شیرین نیست بیشتر بریزید)
مغز فندق تفت داده شده و خنک شده به مقدار لازم
برای گاناش
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
برای درست کردن کیک تخم مرغ رو به همراه شکر و وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه،روغن رو اضافه کرده هم میزنیم.بیکینگ پودر رو به همراه آرد و پودر کاکائو مخلوط کرده، الک میکنیم.مواد رو کم کم به زرده اضافه کرده و با سرعت کم همزن هم میزنیم.شیر رو به تدریج اضافه کرده و با لیسک هم جهت دور قبلی همزن هم میزنیم.مواد رو در سینی که کاغذ روغنی کف اون پهن کردیم ریخته و در فر از قبل گرم شده( ده تا پانزده دقیقه نه کمتر و نه بیشتر) قرار میدیم تا بپزه( مدت پخت بستگی به فر دارد).برای درست کردن مرنگ سفیده رو به همراه شکر و نمک میزنیم تا سفت و حجیم بشه، در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم ریخته در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳ الی ۴ ساعت میپزیم تا سفت و خشک بشه( مدت پخت بستگی به فر دارد، دقت کنید فرهای ایرانی درجه کم ندارن پس با دمای ۱۸۰ درجه حدودا بیست دقیقه تا نیم ساعت کافیه).کره نرم شده رو کمی با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه.شیر عسلی رو کم کم اضافه کرده هم میزنیم( دقت کنید موادتون شل و رقیق نشه).برای گاناش خامه رو گرم کرده مراقب باشیدنجوشه،شکلات خورد شده یا سکه ای رو اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه. سپس روی کیک خنک شده کمی خامه مالیده،فندق ریخته و گاناش شکلات میزنیم.مرنگ رو روی اون گذاشته،عمل قبل رو تکرار کرده و لایه دوم کیک رو روی اون گذاشته،مجدد خامه و گاناش میزنیم و در صورت دلخواه تزیین میکنیم.نوش جان🌹
منبع: @chefzahra.84