امروز آموزش کیک یخچالی خوشمزه و بدون فر و داریم که خیلی خوشمزه و خوش بافت
❌برای سس شکلاتی هم از خامه و هم از شیر میتونید استفاده کنید که پایین تر مقدارشو نوشتم ولی برای غلظت بهتر سس ، خامه بهتره
بریم سراغ موادلازم:
بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم
۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۴۰ گرم دو الی سه ق.غ
نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ
پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای
کره یک ق.غ پر
سس شکلاتی :
یک سوم لیوان شیر و یا چهار پنجم لیوان خامه
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
کره یک ق.غ
❌حتما اجازه بدین که سس شکلاتی از داغی بیوفته و بعد روی لایه ی اول بریزین
طرز تهیه:
بیسکویت ها رو درشت خرد کنید 🌷
داخل ظرفی شیر و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و رو با هم روی حرارت کم مدام هم بزنید 🌷
وقتی به غلظت فرنی رسید خاموش کنید 🌷
و شکلات تخته ای و اضافه کرده و هم بزنید 🌷
و کره رو اضافه کرده و میکس کنید 🌷
با بیسکویت ها مخلوط کرده و هم بزنید و داخل قالب بریزین و یکنواخت پخش کنید 🌷
و داخل یخچال نیم ساعت قرار بدین 🌷
برای سس شکلاتی شیر و یا خامه داغ و شکلات تخته ای و با هم مخلوط کنید و کره رو اضافه کنین🌷
اجازه بدین سس از داغی بیوفته
روی لایه ی اول بریزین و ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدین 🌷
نوش جان 😘
منبع: @yasman_food
کیک یخچالی بدون ژلاتین و تخم مرغ
محصولات بخش فروشگاه