این یتیمچه یه ذره فرق داره و از یتیم بودن درومده. 
مواد لازم برای ۳ نفر:
گوشت ۲۰۰ گرم ( اختیاری هست ریختنش)
پیاز ۳ عدد 
بادمجان ۲ عدد 
کدو ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ 
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ 
نمک ۱ ق چ 
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ 

طرز تهیه و نکات:
ابتدا گوشتهارو به اندازه دلخواه خرد میکنیم و با ۲عدد پیاز نگینی 🧅تفت میدیم تا کمی سرخ بشه.
بعد ادویه هارو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم،داخل یه قابلمه میریزیم و ۲ لیوان آب اضافه میکنیم و حدود ۳ ساعت میزاریم بپزه.

نکته
چون من گوشت گوساله استفاده کردم زمان پختش زیاد بود،گوشت گوسفند سریعتر میپزه.
بادمجان و کدو و سیب زمینی 🥔رو درشت خرد میکنیم و با پیاز حلقه‌ای کمی تفت میدیم.
حواستون باشه بادمجان و کدو خیلی نرم نشه چون باز یه مرحله دیگه باید با گوشت بپزه.
گوجه هارو رنده میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم،کمی که تفت داده شد بهش ۱ عدد عصاره گوشت اضافه میکنیم و تابه رو میزاریم کنار.
گوشت که پخت سبزیجات رو بهش اضافه میکنیم و تا وقتی که سیب زمینی بپزه اجازه میدیم مواد به خوبی باهم بپزن.
در آخر آب لیمو تازه اضافه میکنیم با نان یا برنج میل میکنیم.
یتیمچه نباید خیلی رقیق باشه،اما میزان غلظتش اختیاری هست.
هر چی پیاز غذا بیشتر باشه لذیذتر میشه.

ویدئو از alborzpazz